Leverudrensning

Leverudrensning

 

For alle der ønsker at tage ansvar for deres eget helbred

 

At rense leveren og galdeblæren for galdesten er noget af det vigtigste du kan gøre for dit helbred.

 

Derfor anbefaler jeg leverudrensning, som en god måde til at forøge dit fysiske, psykiske og følelsesmæssige helbred.

 

I modsætning til de fleste menneskers opfattelse, opstår de fleste galdesten i leveren og meget få i galdeblæren. Galdesten er en af hovedårsagerne til at folk bliver syge og har svært ved at komme sig efter sygdom. Der er sjældent en sygdom i kroppen, som ikke starter i leveren og næsten alle patienter med kroniske sygdomme, har et meget stort antal galdesten i deres lever.

 

Leveren er kroppens hovedorgan. Den har til opgave at fordele næringsstoffer, enzymer og hormoner, til alle kroppens celler. Derudover er leveren også kroppens rensningsanlæg. Specialiserede celler i leverens blodkar udrenser skadelige elementer og smittebærere der når frem til leveren.

 

Gennem galdegangene udskiller leveren de affaldsstoffer som denne renselsesproces resulterer i.

 

Endvidere producerer leveren 1 til 1,5 liter galde om dagen, som bliver sendt videre til fordøjelsesystemet, når der ikke er galde nok, forbliver den mad vi spiser delvist ufordøjet. Ud over at nedbryde fedtstofferne i vores mad, fjerner galde også toksiner fra leveren, såsom giftstoffer indtaget i maden, kaffe, the, alkohol, fastfood, luftforurening, medicin osv.

 

Hvis galdesten i lever eller galdeblære har blokeret galdegangene, påvirker det hele kroppen. I traditionel kinesisk medicin er leveren forbundet med følelsen af vrede og ophidselse. Det er leverens opgave at fjerne vrede. Specielt i den vestlige verden bruger vi leveren som lager for negativitet, så derved stresses og blokeres leveren af galdesten.

 

Galdesten i galdeblæren kan i hovedsagen bestå af kolesterol, kalcium eller pigmenter som bilirubin. Ud over de ovennævnte bestanddele kan galdesten også indeholde galdesalte, vand og slim samt toksiner, bakterier og undertiden døde parasitter. Da galdesten er porøse kan de opsamle alle de bakterier - cyster - viruser og parasitter, der passerer igennem leveren. Ingen kroniske maveinfektioner så som mavesår eller tarmkatar kan kureres, uden fjernelse af galdesten fra leveren.

 

Kropsterapeut Kim Steen

 

 

 

 

Download folderen med udførlig beskrivelse af behandlingen her